Search for:

De uitrol van Disney Plus is België wordt steeds serieuzer. Vanaf zaterdag zullen Belgen al een jaarabonnement kunnen kopen aan een interessante introductieprijs.

Het duurt nog een maandje vooraleer Disney Plus op 15 september lanceert in België, maar ondertussen kunnen Belgen al een pre-order plaatsen op de dienst. Het grote voordeel daarvan is de introductieprijs. In plaats van 69,99 euro voor een jaarabonnement, betaal je dan slechts 59,99 euro. Dat komt overeen met 4,99 euro per maand (tegenover de normale prijs van 6,99 euro per maand).

De introductieprijs komt te vervallen wanneer de service lanceert. Vergeet dus niet om zeker voor 14 september je pre-order te plaatsen. Zo kan je ook meteen een account aanmaken en sta je alweer een stapje dichter bij Disney Plus!

disney plus pre-order

Neem jij een pre-order of kijk je nog even de kat uit de boom? Laat het weten in de comments!

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!