Search for:

Aangezien veel bioscopen gesloten zijn wegens corona, heeft Disney besloten om hun langverwachte film Mulan reeds vanaf de lanceringsdatum beschikbaar te stellen op Disney Plus. Je zal er echter een surplus voor moeten neerleggen van 30 dollar. Wat krijg je daarvoor?

Voorlopig is het nog niet zeker of Mulan ook op de Nederlandse (en binnenkort de Belgische) Disney Plus te zien zal zijn. Wellicht zal Disney echter binnenkort met concreter nieuws komen over een lokale uitrol. In Amerika zullen Disney Plus leden voor 30 dollar Premium Access kunnen kopen voor Mulan.

Collider spotte een nieuwe infopagina van Disney die meer duidelijkheid geeft over wat je precies krijgt voor die 30 dollar. Allereerst krijg je uiteraard meteen toegang tot de film. Je zal de film zo vaak kunnen herbekijken als je zelf wil, maar enkel zolang je een actief Disney Plus lidmaatschap hebt. Ook zal je de film kunnen downloaden op alle apparaten die Disney Plus ondersteunen.

disney plus premier access mulan

Op technisch vlak zal je de film kunnen kijken in UHD (4K) met HDR en Dolby Audio. Tot dusver krijg je dus alles wat je van een film op Disney+ verwacht. Opmerkelijk is dat er vermeld wordt dat je toegang krijgt tot de film “alvorens hij beschikbaar is voor alle Disney Plus abonnees”.

Het feit dat de film beschikbaar is onder Premier Access verandert dus niets aan het feit dat de film later beschikbaar wordt voor alle Disney Plus-leden. Gelukkig maar!

In dit artikel

Mulan poster

Mulan

Regisseur: Niki Caro

Productiemaatschappij: Walt Disney Pictures / Jason T. Reed Productions / Good Fear Content

Cast: Yifei Liu / Donnie Yen / Jet Li

Genre: Action / Adventure / Drama

Releasedatum: 25/03/2020

Koop dit item

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Avatar
Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!