Search for:

De nieuw aangekondigde Toy Story prequel zorgt voor verwarring. Stemacteur Chris Evans heldert het een en ander op via Twitter.

Tijdens Disney hun Investor Day heeft Pixar heel wat nieuwe zaken aangekondigd. Een van die zaken is een nieuwe film in het Toy Story universum. De film, Lightyear, is een prequel die het oorsprongsverhaal vertelt van Buzz Lightyear. Er werd dan ook meteen gedacht dat het ons favoriete stuk speelgoed uit Toy Story in de hoofdrol heeft, maar niets is minder waar.

Lightyear gaat niet over het stuk speelgoed dat we in Toy Story zien, maar wel om de menselijke Space Ranger waar het speelgoed op gebaseerd is, zo verduidelijkt Chris Evans via Twitter. Dat verklaart ook meteen waarom Chris Evans de stem voor zijn rekening zal nemen, en niet door de originele stemacteur Tim Allen. Het zijn namelijk twee totaal verschillende personages.

chris evans lightyear

Het idee achter het Buzz Lightyear speelgoed was altijd dat dit actiefiguur gebaseerd is op een coole astronaut uit een blockbusterfilm. Pixar dacht nu “waarom die film dan niet maken”. Lightyear verschijnt op 17 juni 2022 in de zalen.

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!