Search for:

Na The Mandalorian kijken Star Wars-fan reikhalzend uit naar ‘the next big thing’. Daar moeten we niet lang op wachten, want het zevende (en laatste) seizoen van The Clone Wars komt reeds op 17 februari naar Disney+.

Oorspronkelijk hoorden we de releasedatum nog niet te kennen, maar door een fout van Disney weten we nu dat het zevende seizoen van Star Wars: The Clone Wars op 17 februari verschijnt op Disney+.

Op de officiële website van Disney verscheen namelijk een overzicht met “30 Disney-dingen om naar uit te kijken in 2020”. The Clone Wars was een van die dingen en in de promovideo was de releasedatum te zien. Ondertussen is het artikel weer verwijderd van de website, maar CBR kon gelukkig op tijd een screenshot maken.

star wars the clone wars season 7 releasedate

A long time ago…

Fans van de serie hebben behoorlijk wat geduld moeten uitoefenen voor de finale van de serie. Star Wars: The Clone Wars verscheen voor het eerst in 2008 op Cartoon Network. Daar liep de serie voor vijf seizoenen, het zesde seizoen verscheen uiteindelijk op Netflix in 2014.

Hoewel het zesde seizoen goed ontvangen werd, betreurden fans dat er geen echte conclusie was. Die komt er nu wel met het zevende seizoen. Het seizoen bestaat uit 12 afleveringen en Disney gaat elke week een nieuwe aflevering lanceren op Disney+ (net zoals dat ook het geval was bij The Mandalorian).

In dit artikel

star wars the clone wars boxart

Star Wars: The Clone Wars

Regisseur: Dave Filoni

Productiemaatschappij: Lucasfilm / CGCG Inc.

Cast: Tom Kane / Matt Lanter / Dee Bradley Baker

Genre: Animation / Action / Adventure / Sci-Fi

Releasedatum: 03/10/2008

Koop dit item

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!