Search for:

Als we de zwartkijkers mogen geloven, bestaat er niets iets zoals Disneyliefde. Daar geloven wij echter wel in, dus we vinden het maar al te leuk wanneer iemand deze zwartkijkers het tegendeel bewijst. Lee Loechler bewees dat op een wel heel creatieve manier.

Je geliefde ten huwelijk vragen in de bioscoop is dan wel creatief, maar het is niets nieuws. Je huwelijksaanzoek feilloos verwerken in een Disney-klassieker, is echter een volledig ander paar mouwen. Dit epische huwelijksaanzoek staat op naam van Lee Loechler. Die nodigde zijn vriendin recent uit om in een bioscoopzaal haar favoriete film te kijken, namelijk Doornroosje.

Wat ze echter niet had verwacht, was dat de iconische ontwaking van Doornroosje plaats had gemaakt voor een eigen invulling. Lee werkte gedurende zes maanden samen met een illustrator om een nieuwe scène in de film te laten tekenen. Zo kwamen de hoofdrolspelers er precies uit te zien als het koppel in levende lijve en de verhaallijn werd aangepast om op te werken naar het werkelijke huwelijksaanzoek.

lee loechler huwelijksaanzoek
Lee spaarde kosten noch moeite voor zijn huwelijksaanzoek.

Verborgen camera

Hij nam het volledige huwelijksaanzoek op. Zo kan iedereen zien hoe het langzaam tot verloofde Sthuthi David doordringt dat ze naar haar eigen huwelijksaanzoek aan het kijken is. Uiteindelijk gooit het getekende personage een trouwring, die vervolgens wordt opgevangen door Lee in de filmzaal. De werkelijkheid is echter een stuk mooier dan hoe wij het kunnen verwoorden, dus kijk zeker even de video.

Één ding is zeker, de lat voor huwelijksaanzoeken ligt hoger dan ooit.

We duimen alvast voor een lang en gelukkig leven voor het verloofde koppel.

In dit artikel

sleeping beauty doornroosje cover

Doornroosje

Regisseur: Clyde Geronimi / Les Clark

Productiemaatschappij: Walt Disney Animation Studios

Cast: Mary Costa / Bill Shirley / Eleanor Audley

Genre: Animation / Family / Fantasy

Releasedatum: 29/01/1959

Koop dit item

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Avatar
Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!