Search for:

Het Coronavirus heeft al voor behoorlijk wat leed en ongemak gezorgd, maar het brengt ook het beste in mensen naar boven. iedereen zet zich in om te strijden tegen het virus en ook bedrijven nemen graag het voortouw in het tonen van positiviteit. Proximus verhoogt bijvoorbeeld de beschikbare mobiele data voor klanten en Disney brengt Frozen 2 vroeger naar Disney Plus.

Disney-verhalen hebben van nature altijd een positieve lading die mensen leren om de hoop niet op te geven en elkaar te helpen. Frozen 2 is daar een goed voorbeeld van en om mensen te inspireren om elkaar te helpen in deze uitdagende tijd, brengt Disney de film al drie maanden eerder naar hun streamingplatform dan gepland.

Frozen 2 zou normaal pas begin juli naar Disney Plus komen, maar Disney heeft de datum vervroegd naar dinsdag 17 maart. In Amerika kunnen ze dit weekend al genieten van Elsa, Anna, Olaf en Samantha.

frozen 2 olaf

In dit artikel

Frozen 2 poster

Frozen 2

Regisseur: Chris Buck / Jennifer Lee

Productiemaatschappij: Walt Disney Animation Studios / Walt Disney Pictures

Cast: Kristen Bell / Idina Menzel / Josh Gad

Genre: Animation / Adventure / Comedy

Releasedatum: 20/11/2019

Koop dit item

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!