Search for:

Ben je een echte Disney-fan en houd je ook van casual games zoals Candy Crush? Dan is deze tip echt iets voor jou! Het gaat hier namelijk om het spel Disney Getaway Blast, het perfecte spel om te spelen in deze tijden van thuiszitten en sociale distantie.

Het doel van het spel is om alle Disneyfiguren vrij te spelen en je eilanden te versieren. Elk Disneyfiguur hoort bij een stukje eiland en door middel van verschillende levels te spelen krijg je sterren. Met deze sterren kan je dus verschillende opdrachten doen en progressie maken in het spel. 

Elk Disneyfiguur heeft zo zijn eigen kracht, deze kracht laad je op door middel van een level te spelen. Wanneer het balkje vol is kun je deze kracht gebruiken. Ik raad aan om dit zoveel mogelijk te gebruiken aangezien het soms een verschil kan maken of je het level wel of niet haalt. Vooral vanaf level 80 wordt het spel namelijk behoorlijk uitdagend.

De reden waarom ik het spel heel tof vind, is omdat je het blijft spelen. Telkens wanneer je een level voltooid hebt, voelt het als een kleine overwinning. Dit spel is aan te raden voor jong en oud, een spel dat tijdens elk moment van de dag gespeeld kan worden door het hele gezin.

Disney Getaway Blast is te downloaden via de App Store en Google Play Store.

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Amber Vroone
Author

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!