Search for:

Verschillende insiders zijn ervan overtuigd dat er binnenkort een serie verschijnt op Disney Plus die gebaseerd is op de populaire gaming franchise Kingdom Hearts.

In de populaire gaming franchise Kingdom Hearts worden de werelden van Final Fantasy gekruist het universum van Disney. Zo ga je samen met Disneyfiguren op avontuur tijdens een volwaardige RPG.

De samenwerking tussen game ontwikkelaar Square Enix en Disney, zou nu ook de omgekeerde beweging kunnen maken. Verschillende bekende insiders hebben zich op Twitter namelijk uitgelaten over een Kingdom Hearts serie op Disney+.

“Er wordt aan een Kingdom Hearts gewerkt voor Disney Plus,” schrijft journalist Emre Kaya. “Disney wou er oorspronkelijk zelf een maken, maar dat liep niet goed af, dus Square Enix werd gevraagd om een pilotaflevering te maken via Unreal Engine. De serie is hoogstwaarschijnlijk niet live-action, maar computergeanimeerd. Er wordt momenteel gezocht naar een cast.”

Verschillende insiders hebben vervolgens het gerucht bevestigd. “Het is waar,” zegt Jeremy Conrad van MCUCosmic. Skyler Shuler van The DisInsider voegt er nog wat extra info aan toe. “Het gaat om een Disney Plus serie, geen film. Het is geanimeerd (CG).” Verder sluit hij zijn tweet af door te zeggen dat de originele stemacteurs van Disney hun rollen opnieuw zouden oppikken, zoals Jim Cummings (Winnie the Pooh), Bill Farmer (Goofy) en Tony Anselmo (Donald Duck).

Op dit moment is het afwachten op officiële bevestiging van Disney en/of Square Enix. Disney probeerde eerder reeds een Kingdom Hearts serie te maken, maar het project werd geannuleerd omdat de serie te hard afweek van het verhaal van de game.

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!