Search for:

Gisteren werd de releasedatum van Star Wars: The Clone Wars Season 7 gelekt in een video op de officiële website van Disney. In diezelfde video was ook te zien wanneer Toy Story 4 naar Disney+ komt.

De video werd zowat meteen weer offline gehaald, maar zoals we weten, kan iets nooit écht van het internet verdwijnen. Een gebruiker heeft dan ook de video opnieuw geüpload. Rond minuut 1 is te zien dat Toy Story 4 op 5 februari naar Disney+ komt. Het gaat hier om een Amerikaanse releasedatum, maar naar alle verwachtingen zal de Nederlandse release in diezelfde lijn liggen.

Toy Story 4 releasedatum Disney+
Op 01:13 is de releasedatum van Toy Story 4 te zien.

4K Ultra HD

Hoewel er nog geen bevestiging is, wordt er verwacht dat Toy Story 4 te zien zal zijn in 4K Ultra HD. Dat voorspelt dus een belevenis te worden om de vingers bij af te likken.

Bo Peep speelt een belangrijke rol in Toy Story 4, maar sinds ze vertrok in Toy Story 2 hebben we haar niet meer gezien (ze zat niet in Toy Story 3). Geen nood echter, want een week voordat Toy Story 4 naar Disney+ komt, voegt Disney ook Lamp Life toe aan het platform. Deze exclusieve kortfilm met Bo Peep in de hoofdrol maakt de brug tussen Toy Story 2 en Toy Story 4.

Pixar Lamp Life

Naar Disney+ in minder dan 226 dagen

Toen Disney+ werd gelanceerd, was het steeds de vraag hoe snel nieuwe releases zouden worden toegevoegd aan het platform. Behoorlijk snel, zo blijkt. Het is immers ‘slechts’ 226 dagen geleden sinds Toy Story 4 in de cinemazalen verscheen. Aan datzelfde tempo, mogen we Star Wars: The Rise of Skywalker dus ergens rond augustus op het platform verwachten.

In dit artikel

toy story 4 boxart

Toy Story 4

Regisseur: Josh Cooley

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios / Walt Disney Pictures

Cast: Tom Hanks / Tim Allen / Annie Potts

Genre: Animation / Adventure / Comedy

Releasedatum: 26/06/2019

Koop dit item

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!