Search for:

Na een verplichte sluiting, kan Disneyland terug wat magie in ons leven brengen.

Disneyland Paris kondigt aan op 15 juli terug te openen. Daarmee volgt het het voorbeeld van Disney World, dat op 11 juli de deuren opent. Net zoals bij Disney World, gaat het in Parijs ook om een gefaseerde heropening die gepaard gaat met enkele strenge maatregelen.

De heropening werd gepland in samenspraak met de Franse overheid en de gezondheidsautoriteiten. De eerste fase van de grote heropening betreft de opening van Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village. Allen openen zij de deuren op 15 juli 2020.

Daarna – indien de omstandigheden het toelaten – worden de overige Disney Hotels ook geopend. Disney’s Hotel Cheyenne opent op 20 juli, Disney’s Hotel Santa Fe opent op 3 augustus en het Disney Hotel opent op 7 september. Disney’s Sequoia Lodge en Disney’s Davy Crockett Ranch blijven de gehele zomer nog gesloten. Het is nog niet bekend wanneer ook zij terug de deuren openen.

Magie maken betekent nog meer voor ons wanneer we kijken naar de veerkracht van onze Cast Members en de gemeenschap, het enthousiasme van onze bezoekers en fans en het positieve momentum van vele heropeningen in de toeristische sector in heel Europa. We kijken uit naar de terugkeer van onze Cast Members en het heropenen van onze poorten, zodat onze bezoekers weer volop kunnen genieten.

Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris

Strenge maatregelen

Net zoals in Disney World, zullen bezoekers ook in Disneyland niet kunnen ontsnappen aan “het nieuwe normaal”. Zo zullen slechts een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten en zullen alle bezoekers (vanaf 11 jaar) en castleden verplicht een mondmasker moeten dragen.

Veel shows gaan voorlopig ook niet door. Het gaat bijvoorbeeld om Disney Stars on Parade en Disney Illuminations. Ook The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en Jungle Book Jive zullen pas later in de zomer terugkeren. Ontmoetingen met Disneyfiguren zijn niet mogelijk en de speeltuinen en make-over belevingen zijn ook tijdelijk niet beschikbaar.

Aangezien er per dag slechts een beperkt aantal mensen worden toegelaten, zal er een nieuw online reservatieplatform komen om tickets te bestellen. Dit platform wordt begin juli uitgerold. We kunnen alleen maar hopen dat er ook Stormtroopers zullen worden opgesteld om te waken over de handhaving van de maatregelen.

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!