Search for:

Wie na de gesmaakte remake van The Lion King hunkerde naar meer, komt niet bedrogen uit. Bambi krijgt namelijk een soortgelijke makeover.

De remake-machine van Disney staat niet stil. Binnenkort verschijnt er een live-action film van Mulan en ook films zoals Peter Pan, Pinocchio, Sneeuwwitje, De Kleine Zeemeermin en meer krijgen een live-action remake. Aan die lijst kan je nu ook Bambi toevoegen, want volgens The Hollywood Reporter krijgt ook die film een CGI-remake. Qua stijl zou de film soortgelijk zijn aan The Lion King uit 2019. Om precies te zijn is het dus niet meteen een live-action remake, maar net zoals bij The Lion King worden er fotorealistische graphics gebruikt om het er toch zo te laten uitzien.

the lion king 2019
Qua graphics wordt de Bambi-remake gelijkaardig aan The Lion King (2019)

Weer een wereldsucces?

Voor de ontwikkeling van het script nam Disney de gerenommeerde Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel, Tomb Raider) en Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser, Chaos Walking) in dienst. Verder is er nog geen regisseur of cast bekend voor het nieuwe project.

Het is duidelijk dat live-action remakes het bedrijf geen windeieren legt. Disney werd het eerste bedrijf dat in 2019 meer dan 10 miljard dollar kon scoren in de wereldwijde box office. Dat heeft Disney onder andere te danken aan The Lion King en Aladdin, die respectievelijk 1,656 miljard dollar en 1,051 miljard dollar binnenhaalden.

We kunnen alvast niet wachten om ons jeugdtrauma te herbeleven!

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!