Search for:

Ruim een jaar na de Nederlandse release, komt Disney Plus eindelijk ook naar België.

Het was reeds bekend dat Disney+ pas in september zou worden uitgerold in België, maar vandaag heeft Disney er een concrete dag op geplakt. Op 15 september kunnen alle Belgen aan de slag met de dienst. Diezelfde dag verschijnt de streamingservice ook in Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Fijnland, Ijsland en Luxemburg.

De prijs voor Disney Plus is gelijk aan die van Nederland, namelijk 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Het is nog niet bekend of het aanbod volledig gelijk gaat lopen met dat uit Nederland, maar Disney laat alvast weten dat shows zoals The Mandalorian, High School Musical: The Series, The World According To Jeff Goldblum, Diary of a Future President en The Imagineering Story beschikbaar zullen zijn.

Gratis proefperiode geschrapt

Recent heeft Disney de gratis proefperiodes voor Disney Plus geschrapt. Er wordt verwacht dat dit naar aanleiding van een nieuwe lancering is. Op 3 juli brengt Disney namelijk de Broadway productie Hamilton naar de streamingdienst. Het is nog niet bekend of Disney later de gratis proefperiodes zal terugbrengen. Disneyverse heeft contact gezocht met Disney ter verduidelijking. Wanneer we een antwoord ontvangen, wordt dit artikel bijgewerkt.

Neem jij meteen een abonnement? Laat het weten in de comments!

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!