Search for:

We zagen Bo Peep voor het laatst in Toy Story 2, maar in Toy Story 4 had ze terug een belangrijke rol. Dan stellen we ons uiteraard de vraag “wat is er ondertussen gebeurd in het leven van Bo Peep?” Daar geeft Pixar’s nieuwe kortfilm Lamp Life een antwoord op. Wat toevallig!

Toy Story komt weer helemaal in een momentum terecht, want ongeveer 8 maanden na zijn release komt Toy Story 4 naar Disney+. En dat is nog niet alles, want fans kunnen ook aan de slag met fonkelnieuwe content. Pixar’s nieuwe kortfilm Lamp Life richt zich namelijk volledig op Bo Peep, en dan specifiek op de gebeurtenissen tussen Toy Story 2 en Toy Story 4.

Uit onderstaande nieuwe trailer wordt alvast duidelijk dat ze behoorlijk wat te vertellen heeft.

Lamp Life komt op 31 januari naar Disney+. Op zich niet geheel logisch, want in de trailer zien we dat de kortfilm aanvangt waar Toy Story 4 eindigt, namelijk in een gesprek met Woody. Met zijn 7 minuten en 13 seconden zal je er geen hele avond mee vullen, maar desalniettemin wordt het een verademing om opnieuw in het Toy Story universum te worden ondergedompeld.

We love Lamp Life too, Brick Tamland.

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!