Search for:

Disney werkt op dit moment aan nieuwe producties rond Pirates of the Caribbean, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen die niet Johnny Depp als Jack Sparrow bevatten. Een beslissing die niet in goede aarde valt door de fanbase, zo blijkt uit een petitie om Depp terug te krijgen.

Disney werkt op dit moment hard aan een wederopleving voor de Pirates of the Caribbean-franchise. Zo komt er bijvoorbeeld een exclusieve spinoff reeks op Disney Plus, misschien zelfs met Zac Efron in de hoofdrol. Daarnaast wordt er op dit moment ook gewerkt aan een reboot van de Pirates of the Caribbean film. In 2018 werd echter reeds bekend dat Johnny Depp niet meer in overweging werd genomen om terug in de rol te kruipen van zijn iconische personage Jack Sparrow.

Amber Heard Aquaman
Amber Heard op Comic Con (foto door Gage Skidmore)

De verbanning van Johnny Depp zou te maken gehad hebben met geruchten dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde. In 2016 beschuldigde Heard namelijk Depp voor mishandeling, waarna ze een scheiding aanvroeg. Nu blijkt Amber Heard echter zelf niet zo onschuldig te zijn. Er werd namelijk een audiobandje vrijgegeven waarop Amber Heard toegeeft dat zij zelf Depp heeft geslagen, terwijl ze de afgelopen jaren steeds claimde dat ze de hollywoodster nooit had geslagen. Het betreft een opname uit 2015 die werd gemaakt tijdens een twee uur durende therapiesessie.

Valse aantijgingen

De aantijgingen van Amber Heard tegenover haar voormalige man werden eerder al in twijfel getrokken. Make-upartieste Samantha McMillen beweert namelijk dat de ‘verwondingen’ van Amber Heard nep waren. Ook de exen van Johnny Depp namen het voor hem op, door te zeggen dat ze Johnny Depp altijd als een liefdevolle persoon hebben ervaren.

Het is dan ook niet vreemd dat de fans van Johnny Depp in alle staten zijn voor het onrecht dat hem – wellicht – is aangedaan. Zij trekken nu naar Change.org om via een petitie hun ongenoegen uit te drukken. De petitie heeft ondertussen reeds 80.000 handtekeningen verzameld. Ook de hashtag #JusticeForJohnnyDepp gaat viraal op Twitter.

Deze nieuwe informatie zou weleens een kantelpunt kunnen betekenen in de carrière van Johnny Depp die eerder uitgespuwd werd door Hollywood. Mits alle informatie lijkt te kloppen, zou het opnieuw casten van Depp als Jack Sparrow weleens een krachtig signaal kunnen zijn en zijn carrière terug in een stroomversnelling brengen.

Volg Disneyverse

Volg ons op sociale media en mis niets van de Disneymagie!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Disneyverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links).

Author

Als kind lagen de videocassettes van Bambi, Pinocchio en Dumbo altijd binnen handbereik. Gebiologeerd nam ik alle details in me op en elke keer liet ik me opnieuw betoveren. Disney’s filosofie, namelijk de blijvende levensverwondering, is iets dat ik nooit wil verliezen. Ik heb enorm veel respect voor de manier waarop Disney de harde thema’s van het leven altijd hoopvol en luchtig kan voorstellen. Net zoals Disney geloof ik in de kracht van verhalen om het leven beter en mooier te maken. De magie volgt vanzelf.

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!